Köpt: Aussie 3 minute miracle reconstructor

Jag har läst en del om att Aussies inpackning 3 minute miracle reconstrucor ska göra underverk. Jag passade helt enkelt på att köpa mig en igår för att testa. Har du provat den?


Den kostar 125 kr, och jag köpte min flaska på Åhléns.

Mot Båstad och Malte

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen, men det är fullspäckat i schemat, speciellt pga flytten. Idag har jag fortsatt att montera mina garderober.

Imorgon åker jag och Mikael till Båstad, främst för att Malte är där med Mikaels föräldrar. Det ska bli så kul att träffa honom! Paus från bloggen i helgen alltså. Hoppas att ni får en grym helg!




PUSS!

Tips på bra Saltvattenspray?

Trots det regniga vädret är jag väldigt sugen på beachigt hårsvall. Jag funderar nämligen på att köpa en saltvattenspray. Är det någon som har tips på en bra?

Dessa funderar jag på..

TIGI Love Peace & the Planet Totally Beachin' Body & Waves Styling Mist
135 kr, feelunique.com


KMS California HairPlay Sea Salt Spray
165.59 kr, feelunique.com

Rabatt på hårprodukter hos feelunique.com

Jag handlar alltid mina hårprodukter hos feelunique.com nu för tiden. De har riktigt grymma märken, och till så sjukt bra priser. Produkterna fraktas från UK, så man får räkna med 1-3 veckors frakt. (De senaste gångerna har de kommit på endast 1!). Det är en sida jag verkligen kan rekommendera.

Just nu har de 10% rabatt på alla hårprodukter! För att få ta del av rabatten är det endast att klicka på någon av länkarna på den här sidan. Ska man köpa något kanske ;)?




Dagens

Det var riktigt längesen jag la upp dagens sminkning. Jag har inte sminkat mig speciellt ofta det senaste. Alla på mitt jobb har semester, så jag är helt själv där och behöver inte bry mig speciellt mycket helt enkelt.

Så här kan jag se ut när jag inte orkat sminka mig så mycket.
Ansikte:
- TiKei Concealer - Mint
- Jane Iredale Circle\Delete 1
- TiKei Foundation - N3
- TiKei Bronzer
- ELF Studio Blush - Peachykeen

Ögon:
- MAC Paint Pot - Rubanesque
- MAC Eyeshadow - Shroom
- ELF Studio Cream Eyeliner - Black


Varning för dålig mascara

Jag är helt kär i sminkmärket Jane Iredale. När jag för ett tag sen fick hem en 20% rabatt på alla mascaror på Åhléns sprang jag glatt dit och köpte en mascara från Jane Iredale. Eftersom allt annat är så bra, så måste den vara grym! Jag tittade inte ens på priset innan jag kom hem.. Det borde jag gjort!
Mascaran kostade 375 kronor (ordinarie pris)! Den var inte bra över huvud taget. Naturlig, visst. Men jag som vill ha böjda fransar, nono, den fungerade inte alls. VARNING VARNING. 
Det extremt höga priset gjorde mig inte gladare. 
Jane Iredale Longest Lash Mascara
Har du någon mascara att varna andra om? Let us know!

In the groove

När jag var på Åhléns häromdagen såg jag att MAC har fått in kollektionen In the Groove. Det var många otroligt fina grejer där! Min absoluta vill-ha-grej var Mineral Blush (Duo) i färgen Happy Together. En perfekt kombination för att använda som contour och highlight.


IKEA

Igår fixade jag med mitt rum hela dagen efter att jag kom hem från jobbet. Därför hann jag inte med något bloggande.

Jag har äntligen fått upp min säng och fått bort allt skyddspapper från golvet. Nu ska jag och mamma åka till IKEA och titta på garderober och sminkbord. Woho!

Twilight

Jag köpte första boken i Twilight-serien när jag var på min semester förra veckan. Kände att det var dags att läsa dem.
Den var riktigt bra! Jag brukar inte vara en snabbläsare, men den gick på bara några dagar. Efter jobbet sprang jag ivrigt till Pocket Shop och köpte New Moon. Den kostade 109 kr på Engelska. Lite dyrt för pocket tyckte jag? Men aja, det får det vara värt.
Vad tycker du om Twilight?

Hej huset

Vi har nu flyttat in i vår nya lägenhet, men den håller fortfarande på att renoveras så jag kan inte riktigt bo där.

Min vägg i mitt nya rum är verkligen rosa. Färgen var inte riktigt tänkt att bli så stark egenligen. Men jag gillar den riktigt mycket! Vad tycker du?





Paket från ELF

Idag hämtade jag alltså mitt efterlängtade paket från ELF! Ni får ursäkta de dåliga bilderna, men som sagt är jag mitt uppe i en flytt och jag har inte min egen dator. På datorn jag sitter vid nu hittar jag inget fotoredigeringsprogram.

I Love iPhoto.







Studio Blush - Peachy Keen


Nail Polish - Mint Cream / Desert Haze


Liquid Eyeliner - Copper


Minty Lip Gloss - Miami, Luscious Liquid Lipstick - Bark
Super Glossy Lipshine SPF 15


Studio Cream Eyeliner - Black


Powder Puffs


Run

Nu har jag äntligen varit och hämtat mitt paket som kom från ELF! Det ska bli roligt att prova alla grejer :) Kort kommer upp snart!

Idag kom Emma och hämtade mig efter jobbet så åkte vi hem till mig så fick hon se vår nya lya. Sen var vi ute och sprang, och så bestämde jag mig för att det skulle vara skönt att bada i Härlanda Tjärn när vi ändå sprang där, så då gjorde vi det. Det blev tungt på hemvägen med blöta kläder, men helt klart värt det!

Vi har fortfarande inget badrum hemma, så jag bor hos min b-friend sålänge. Men det är riktigt tomt, för hela familjen är fortfarande i sommarstugan. Nu ska jag gå och laga mat till imorgon. Usch, jag vill ha ledigt igen..

Hawaiian Tropic Moisturising Lip Gloss

Jag gjorde ett inlägg för ett tag sen där jag sa åt er att inte glömma av att skydda läpparna. Det har inte jag gjort iaf!

Jag köpte mig ett Hawaiian Tropic Moisturising Lip Gloss i färgen Island Berry när vi var i Båstad. Det är helt underbart! Det ger snygg glans, återfuktar bra och luktar gudomligt! Det märks dock att det är ett billigt läppglans, för det sitter inte alls bra på läpparna. Men det är ju bara att reapply och se glad ut!

Defenitivt värt 39 kronor. Det är ju grymt att ett läppglanset innehåller spf.




I väntan på paketet

Mitt ELF-paket har kommit! Jag tänkte hämta det idag efter jobbet.
Spända på vad jag köpt? ;)

Idag börjar mitt nya liv.
Eller jag vet inte. Men nu ska jag iaf komma igång med träningen igen. Exempelvis ska jag ut och springa med Emma idag! Svetta fett nu då!!

Malte the moviestar

När vi åkte in med Malte till veterinären första gången så var vi med i webbtv. Malte var filmstjärnan.
Som ni kanske ser var det lite känsligt, men de värsta bitarna klippte hon bort. Tack!

Här kan ni se klippet.


Hemma bra, men borta bäst

Nu är jag hemma igen. Jag vill säga att jag har haft en underbar vecka i Båstad, men det har det inte varit stundtals. Jag kom även hem sent igår och inte i söndags och är dessutom mitt i en flytt så jag har inte kunnat göra något inlägg förrän nu.

Min semestervecka började med att jag och Mikael åkte till Båstad förra söndagen. Jag älskar verkligen att vara där. Det är som att åka på rehab. Men går man in till stan så finns det en del liv där också, det gillar jag!

Min älskade hund Malte blev sjuk på natten mellan måndag och tisdag, så vi blev tvungna att åka in med honom akut till veterinären i Helsingborg på tisdag morgon. Han tillbringade två nätter där och sen fick han komma hem på torsdag. Olyckligtvis blev han ännu sämre några timmar senare. Han blev så otroligt uttorkad och hade så ont i magen att han inte kunde gå. Det var hemskt att se på..



Tre oroliga nätter till hos veterinären, och sen fick han komma hem på söndag fm. Alltså samma dag som jag planerat att åka hem. Jag kände helt enkelt att jag var tvungen att se att han mådde bättre innan jag åkte hem så jag tog ledigt en dag till från jobbet och åkte alltså hem igår istället.

Saknar Malte otroligt mycket (Mikael också såklart, han stannade kvar i Båstad med Malte), det var hemskt att åka därifrån efter en så jobbig vecka. Men jag ska dit snart igen och hälsa på honom har jag bestämt.


Hoppas ni har överseende med detta så ska jag försöka komma igång med bloggen så snart som möjligt! PUSS


Ciao!

Nu åker jag till Båstad och kommer hem om en vecka. Det ska bli helt underbart!! Jag vet inte om vi har något internet där så det kommer bli väldigt lite eller inget bloggande den här veckan. Ses nästa söndag!

Lite bilder från 2009















Ha en underbar vecka allihopa! Au revoir!

Ardell fashionlashes 110

Igår när vi skulle ut fick vi så bråttom att jag inte ens hann ta något kort. Men jag tänkte iaf berätta att jag hade på mig lösögonfransar från Ardell. Jag hade dem på balen förra året och var lika förtjust i dem då som jag var igår. De är inte sådär "pow" som vissa lösögonfransar är, men ger ändå ett wow.
Med det menar jag att alla nog inte tänker på att man har lösögonfransar på sig, men man blir ändå riktigt snygg.



Såhär såg det ut på min studentbal:




Jag sminkade mig själv, och måste säga att
jag blev riktigt nöjd med det!

Gått och shoppat

Igår när vi var på Liseberg så köpte jag den här söta som jag tänkte spika fast på min dörr till mitt nya rum :)


Spets, silver och jeans

Jag köpte en ny klänning häromdagen. Jag hittade den på Bling (i femmanhusen i nordstan) för endast 399 kr!

Vad tycks?


Dagens

Ikväll ska jag på liseberg med mina kusiner och Mikael. Förhoppningsvis Peter också, så blir de fyra som åker. Jag åker INGENTING. Så är det.

Jag testade mitt nya smink från TiKei idag, och jag älskade det! Allting. Om du vill prova mineralsmink, eller har provat men vill testa något som inte kostar alls lika mkt som ID och alla dem där: prova TiKei. Jag är helt kär.
Ansikte:
- Jane Iredale Circle\Delete 1
- TiKei Concealer - Mint
- TiKei Foundation - N2
- TiKei Bronzer
- TiKei Rouge - Youth
- TiKei Finishing Veil - Glow

Ögon:
- MAC Paint Pot - Rubanesque
- Coastal Scents Gel Liner - Stellar
- ELF Studio Eyetransformer (den lila)
- MAC Eyeshadow - Shroom
- MUS Eyepencil - Vanilla
- TiKei Ögonskugga - Java (som ögonbrynsskugga)
- TiKei Finishing Veil - Glow
- Boots No7 Extreme Length Mascara

Läppar:
- MAC Lipglass - Perennian High Style








Köpt: Nail Polish Remover

Jag var på apoteket häromdagen och storshoppade. Bland annat den här hamnade i min korg.
Nästan bara för att den har så fina rosa bokstäver :)


Paket från TiKei

Igår kom alltså mitt paket från TiKei. Jag blev så himla glad! Det är fantastiskt vad fort leveransen går därifrån. Jag beställde mina grejer på tisdag kväll. Det tog alltså en dag egentligen för paketet att komma fram.

Det här var vad jag beställde:




Litet Foundation Kit
"Två valfria små burkar (3 gram) Foundation/Veil/Primer och en Ultimate Kabuki eller Ultimate Powder till rabatterat pris."
Jag valde Finishing Veil Matte, Finishing Veil Glow och Ultimate Kabuki (275 kr)


Jag har aldrig kännt på en mjukare borste,
den är helt underbar! Den kommer få en egen
recension när jag hunnit prova den ett tag.

Mineral Foundation
Prover i färgerna N2 och N3. (10 kr styck)


Rouge Youth
"Ett neutralt, ljust rouge som passar de flesta hudtoner"
Jag köpte ett prov av denna också. Ser väldigt fin ut!


Stämmer inte alls överrens med den riktiga färgen,
i verkligheten är den ljust naturligt rosa
(vilket jag gillar bättre)

Bronzer
"En bronzer som ger ditt ansikte en solbränd och fräsch look"
Den här påminner om ID warmth som ger en väldigt snygg "solbränna". Denna var jag mest glad över i hela paketet. Beställde ett prov av denna också dock, för man vet ju aldrig innan..


Ögonskugga
I färgerna Herbal(Mossgrön/gulgrön) och Whisper(Babyblå)
De här fick jag med som gratisprov, det tycker jag är underbart! Vilken annan sida ger bort gratis?


Woho!

Mitt smink kom nu från TiKEi !! Jag är så glad :)

Dagens

Idag tog jag en paus från jobbet en stund och sminkade mig. Nu ska jag ut med Malte i regnet, buhu.
Ansikte:
- TiKEi Concealer - Mint
- Jane Iredale Circle\Delete 1
- Jane Iredale In Touch Cream Blush - Clarity
- Jane Iredale Amazing Base - Amber
- ELF Studio Warm Bronzer
- TiKEi Finishing Veil - Glow

Ögon:
- MAC Paint Pot - Rubanesque
- TiKEi Ögonskugga - Vintage
- Estée Lauder Eyeshadow - Metallic
- MAC Eyeshadow - Shroom
- Jane Iredale 24 Karat Gold Dust - Silver
- ELF Studio Cream Eyeliner - Coffee
- MUS Eyepencil - Vanilla
- The Body Shop Divide & Multiply Mascara

Läppar:
- Nouba Ginger Gloss - 57


Titta hur mycket Nouba Ginger Gloss glänser!


Tävling: vinn ögonskugga från MUS

Jag tänkte bara tipsa om en tävling som Sminklådan har just nu där du kan vinna MUS Cybershadow i färgen Lime. Tävlingen håller på fram till den 16e juli och för att tävla går du in här. Lycka till!


De här skorna ska jag ha!

Jag tycker att de här är så otroligt snygga. Jag hittade ett par nästan exakt likadana från Acne för ett tag sen som kostade 3000 kr. NOWAY tänkte jag.

Sedan hittade jag dem här så som sagt. Jag hade tänkt unna mig dem när min första lön kommer i slutet av Juli. Jag längtar så!


Snyggingarna kostar 1299 (men 1350 i butik om jag minns rätt) och kommer från Nilson.

Grönt är skönt

En repris som också får vara med i tävlingen om att vinna 16 mineralögonskuggor från Lanmei. Är du med?
Tävlingen avslutas 20 juli.


Köpt: Läppglans och guldmascara

När jag var på Kicks häromdagen hade de riktigt mycket rea,så jag passade på att shoppa lite :)

Nouba Ginger Gloss - 57
Ett läppglans som luktar lakrits (mmm!) och ger en riktig "glasyta". Det sitter däremot inte alls bra. Efter senast en timme måste man ta på lite till. Jag gillar iofs att kladda på med läppglans, (som ni ser på bilden har jag redan använt en del) så jag vet inte om jag ska säga att det är ett plus eller minus.
Ett stort plus för att det återfuktar läpparna så otroligt bra!
Ett stort minus för att plasten suttit på så länge att det lämnat tejp-märken. Ingen lyxkänsla där inte!
Pris: 35,50 kr

Max Factor Masterpiece Beyond Length Mascara
En mascara med svart i den ena änden och guld i den andra. Party! Har dock bara provat den en gång, så jag säger inte mer än så om den..
Pris: 48 kr



Ja det var ju riktigt bra rea iaf! Ett läppglans från nouba för 35,50 det är inte fy skam.

Leriga hundar luktar inte gott

Jag var ute med Malte på lunchen idag. Han hittade en kompis som han sprang omkring och lekte med och juckade på. Efter ett tag rymde dem en bit, nästa gång vi såg dem hade de badat i en lerpöl.

Mysigt! Det vara bara till att gå hem och ta en ordentlig dusch. Nu ska jag återgå till jobbet

Vitry pincett

Lisa gillar!
"Vitry Pincett är perfekt anpassad för att ansa ögonbryn. Den platta, snedställda änden gör det lätt att komma åt stråna och ger ett fast grepp. Det breda "handtaget" gör pincetten enkel att använda."

Jag älskar den här pincetten. Jag har haft den i flera år, och den fungerar fortfarande lika bra!

Den kostar 99 kr på accessora.se (finns också att köpa på kicks). Den är värd varenda krona!



Följ mig via bloglovin

Nu har jag fixat så att du kan följa mig via bloglovin. Tryck här så blir du prenumerant :)


Beställt från TiKEi

Jag blev så förtjust förut när jag blandade Finishing Veil Glow med min hudkräm att jag var tvungen att gå in på tikei.se och beställa hem lite mer.

Sist när jag beställde därifrån köpte jag bara en prov av Finishing Veil Glow, och den håller på att ta slut nu. Jag vill ju såklart att huden ska ha världens lyster när jag ska till Båstad nästa vecka. Så jag beställde en lite större burk av den, och Finishing Veil Matte, två foundationprover, en rougeprov och en kabukiborste (har läst mycket bra om den).

Hoppashoppashoppas att paketet kommer innan helgen!


Eftersom jag beställde för över 300 kr får jag gratis frakt!

Tävling: Paula Myo

Just nu har klackarnaitaket.blogg.se en tävling där man kan vinna ett presentkort värt 300 kr hos paulamyo.com

De hade en del söta klänningar där inne. Jag skulle vilja ha den klänningen längst till vänster på bilden under.



TiKEi - Finishing Veil Glow

"En veil som används efter foundation för att hålla glansighet borta under dagen. Ger en silkeslen finish med lyster."

Här är fyra olika användningsområden för Finishing veil glow:
1. Lägg över din foundation för lyster i hela ansiktet.
2. Lägg som ett c vid ditt kindben som en highlighter
3. Använd som highlighter under ögonbrynen för att ge ögat ett lyft
4. Blanda lite Finishing Veil Glow med din hudkräm och smörj in dig. Det ger hela din kropp en fantastisk lyster! Extra snyggt nu på sommaren när man ska visa sina bara ben ;)



Pris: 129 kr/8g, 79 kr/3g, 10 kr/prov

TiKEi består av 100% naturliga krossade mineraler, och drivs av en tjej som heter Tina som bor i Helsingborg. Det känns väldigt bra att när man använder detta sminket stödjer man samtidigt ett svensk företag!

Fransk Manikyr

Jag försökte mig på en fransk manikyr häromdagen. Det blev helt okej måste jag säga!
Jag använde mig av ett set med fransk manikyr från H&M. Det blev snyggt, men har inte hållt sig speciellt bra tycker jag.


Godmorgon

Idag verkar det som att jag fått en mild (än så länge) ögoninflammation. Alltså kan jag inte sminka mig runt ögonen --> Ingen dagens. Hoppas ni får en grym dag! Nu ska jag iväg och jobba.

Ny hårfärg

Den blev iofs inte så annorlunda. Men den blev fin! Vi körde på en färg med guldiga toner i, dock tycker jag ändå att mitt hår ser rödtonat ut som vanligt, men det gör inget så länge det inte har orangea toner i sig som det hade nu innan jag färgade det.

Så här blev det!




5.3 Ljus Guldbrun Excellence Pro Keratine


Köpt: Silkyfeet

Fick så otroligt ont i fötterna av mina skor på midsommar. Det var inte för att de skavde någonstans eller satt obekvämt, utan pga friktionen. Så jag tänkte helt enkelt att jag ska prova Silkyfeet Foot Spray från Bama. Den ska reducera friktionen med hjälp av ett silkehölje som blir när man sprayar den på fötterna. Dessutom luktar den väldigt gott!


Jag köpte min flaska på Nilson idag för 65 kr. Någon som provat den innan?

ELF-shopping

Nu fungerar inte koden för gratis frakt hos ELF längre. Jag beställde massa grejer igår, allt från nagellack till läppglans! Köpte du något?


Hårfärgning

ÄNTLIGEN. Nu ska jag till Anni och färga håret!
Jag har just nu världens utväxt,
och det syns extra tydligt när man har mittbena.

Talk to you later!

Gårdagens

Igår firade Jim sin 20 års-dag. Jag körde på mycket lockar och ganska lite smink. Jag tycker nog att det är snyggare att inte ha så starka ögon när man har fått lite bränna.

Jag tror tyvärr inte att jag fick någon helkroppsbild igår, annars hade ni fått se klänningen. Den är väldigt enkel och söt med en axel.
Ansikte:
- TiKEi Concealer Mint
- Jane Iredale Circle\Delete 1
- Jane Iredale Amazing Base - Amber
- ELF Studio Warm Bronzer
- Nars Blush - Orgasm

Ögon:
- MAC Paint Pot - Rubanesque
- Estée Lauder Eyeshadow - Metallic
- MAC Eyeshadow - Shroom
- MUS Eyepencil - Vanilla
- Boots No7 Extreme Length Waterproof Mascara

Läppar:
- MUS Lipgloss - Vide




Somriga lockar

Lockar är alltid hett! Här kommer en liten inspirationsbild till en frisyr. Till ikväll kanske? Jag ska iväg på fest om några timmar, och tänkte då köra på något liknande. Det funkar till allt!

Den här bilden kommer från en artikel på improveme.se
"Fyra läckra midsommarfrisyrer".

Brännt dig?

Förut påminnde jag er om att inte glömma av att skydda även läpparna med solskyddsfaktor. Nu påminner jag er om att återfukta huden efter du har solat. Annars blir du som ett litet russin!
Jag tycker bäst om att smörja in mig med aloe vera av något slag. Helst i gel-form, för det svalkar så otroligt skönt.
Aloe Vera Gel från Jason kan du köpa på bodystore.com och kostar 139 kr.

Glöm inte läpparna

De stackars små läpparna glöms lätt bort när man ska smörja in sig mot de starka solstrålarna. Glöm dem inte!
Jag brukar bli extremt torr på läpparna om jag glömmer smörja in dem. Hawaiian Tropic har ett läppglans med spf 25. Alltså blir man snygg samtidigt! Görbra.
Detta finns att köpa på bland annat kicks och nelly.com och kostar 35 kronor. Mango/Papaya, Mums!

Korallrost

Den här looken är en av mina favoriter nu på sommaren. Det är så otroligt snyggt med lite koralliga/rostiga färger till solbränd hud. Det här är ytterligare ett bidrag från mig till tävlingen där man kan vinna 16 mineralögonskuggor!

Ha en underbar dag i värmen! Ikväll ska jag på fest!

Nya produkter hos ELF!

Vad otroligt glad jag blev när jag läste ett mail jag fick från ELF. De ska få in 58 nya produkter och färger i sitt sortiment. Det var många jättefina grejer tyckte jag som jag bara måste ha. Så nu ska jag beställa massa smink :P

Om du anger koden FB50THOUSANDEU så får du dessutom GRATIS FRAKT OCH EXTRA GÅVA!

Det som är så supersuper bra med ELF är att man får så mycket för pengarna. Nästan alla produkter kostar mellan 18-36 kr! De här produkterna ger mig "vill ha"-begär:


Studio Blush - Fuchsia Fusion



Studio Cream Eyeliner - Purple
Jag älskar deras Cream Liners! Bästa jag någonsin provat


Studio Eyebrow Kit - Ash



Mineral Lip Gloss - Wild


Luscious Liquid Lipstick - Perfect Pink



Studio Minty Lip Gloss - Houston



Nail Polish - Deseert Haze


Vad lockar ditt köpbehöv?


Glitter eye

Här kommer en till repris och ett nytt bidrag från mig till tävlingen där man kan vinna 16 mineralögonskuggor!
Jag är fortfarande inte frisk, så därför blir det ingen dagens idag heller :(. Hoppas ni haft en bra dag!

Bye House!

Nu är nästan alla grejerna flyttade till den nya lägenheten. Så här såg mitt rum ut när det var nerpackat i kassar. Hoppas på att packa alla grejer snart igen. Jag vill verkligen flytta hemifrån! Så om det är någon som har en 1-2 i centrum till rimligt pris får ni mer än gärna hojta till!

Håll tummarna för att jag är frisk imorgon!






Malte förstår ingenting!

Juni favoriter

Jane Iredale Amazing Base
Det har inte varit perfekt väder hela Juni, men solen har varit otroligt stark. Jag känner inte för att lägga så mycket pengar på solkräm för ansiktet, och använder jag billig får jag jättedålig hud. Jag använder mineralfoundation istället! Det innehåller naturligt solskydd, vilket jag tycker är superbra. Huden andas, skyddas och blir snyggare på en gång.
Pris: 349 kr hos donnabeauty.se



LdB Deodorant
Jag fick en deo från DKNY när jag fyllde 20. Den luktar väldigt gott, men fungerar inte alls bra som deo. Mycket besviken, speciellt med tanke på priset. För ett tag sen köpte jag helt enkelt en LdB deo igen. Det finns ingen som fungerar så otroligt bra. Den rosa rekommenderas varmt!
Pris: mellan 19-35 kr. Finns att köpa hos nästan alla mataffärer eller klädaffärer som säljer skönhetsprodukter.



Boots No7 Extreme Length Waterproof Mascara
Den bästa mascaran jag provat när det gäller att hålla kvar böjen på fransarna. Dessutom ger den riktigt bra längd. Inte så svår att tvätta bort som man kan tro heller.
Pris: 129 kr hos eleven.se. Där finns däremot bara den icke-vattenfasta att köpa.


Gold liner

Mia som driver bloggen Melita tävlar just nu ut 16 mineralögonskuggor från Lanmei. Läs här om hur du är med och tävlar!





Det får bli lite repriser nu sålänge jag är sjuk.

Fortfarande sjuk

Det blev ingen Dagens igår, för jag tillbringade hela dagen i sängen eller soffan. Jag sminkar mig helt enkelt inte när jag har hög feber.

Hoppas ni mår bra iaf! Det ser ut att bli en underbar dag här i Göteborg

RSS 2.0