Bröderna Karlsson

I Fredags var jag på bio och såg måste se-filmen Bröderna Karlsson (min pojkvän och hans tvillingbror heter Karlsson i efternamn, that's why). Jag tyckte att den var riktigt mysig och rolig. Den var absolut sevärd!
Måste även lägga till att jag tycker att svenska filmer har börjat bli mycket bättre.

"Bröderna Karlsson är en förväxlingskomedi som handlar om ett tvillingpar som till en början inte känner till varandras existens. Den ena är en framgångsrik, pedantisk advokat i Stockholm. Den andra som är bosatt i Norrland med fru och barn är en notorisk otrogen slarver. Bröderna träffas för första gången i samband med en bouppteckning. Deras möte leder till kaotiska förvecklingar och vänder upp och ner på deras tillvaro."
Att vi gick på bio betyder också att jag nu äntligen blivit Guldmedlem hos Bioklubben (jag älskar att gå på bio!). Woho!

Kommentarer
Postat av: m a t i dl aa

är du sugen på att bli veckans blogg? anmäl dig då nu på direkten.. länk till inlägget är http://sparklegirl.blogg.se/2010/august/vill-du-bli-veckans-blogg.html :)

2010-08-08 @ 22:53:08
URL: http://sparklegirl.blogg.se/
Postat av: Malin [mmsea]

Sv. Ja, jag tror att det är det också ;).

2010-08-09 @ 12:16:36
URL: http://mmsea.blogg.se/
Postat av: The Green Book

Oj, tack, då är du kanske den första som följer mig - kul! Jag, det går bara fint, men se till att de är ekologiska eller hemplockade då. För om de besprutats och fått tillväxt gödsel så blir det en sur sylt då bären inte har samma sötma :)

2010-08-09 @ 13:16:32
URL: http://thegreenbook.blogg.se/
Postat av: klia

Har en sexblogg, hoppas du vågar läsa och kommentera ;)

2010-08-09 @ 15:39:06
URL: http://klia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0